mai, 2024

Mia Rusthen med i ny TV-serie

Mia Rusthen med i ny TV-serie

Vi i SoMe Garden er begeistret over å kunngjøre at innspillingen av en ny og spennende dokumentarserie om noen av de største kvinnelige talentene i motorsporten starter i juni. Serien vil vises på Altibox, og vil gi seerne et unikt innblikk i livet til disse ambisiøse kvinnene som kjører lynraske kjøretøy i en idrett som ikke skiller mellom kjønn.

– «En fartsfylt og underholdende dokumentarserie om ambisiøse jenter som kjører lynraske kjøretøy. I en sport med store penger og små marginer, kan én feil sving sette stopper for mange års hardt arbeid. Er drømmen verdt det?» sier produsentene.

Serien er produsert av Screen Story Film og TV ved Anders Hereid og Eivind Rath Ilebekk, med manus av Rolv Lyssand Bjørø og regi av Vegard Lund Bergheim. Vi i SoMe Garden er spesielt stolte av at vår egen Mia Rusthen er en sentral del av denne serien.

Mia Rusthen forbereder seg i disse dager på å delta i VM i Roadracing, en prestasjon som plasserer henne i rekordbøkene som den første skandinaviske kvinnen til å konkurrere på dette nivået. Hennes reise fra nasjonale mesterskap til Europamesterskapet, hvor hun sikret en topp ti plassering, og nå til verdensmesterskapet, er en inspirerende historie om hardt arbeid, dedikasjon, og det å aldri gi opp.

Alle VM-løpene vil sendes på Viaplay, og vi gleder oss til å følge Mia videre på hennes fantastiske reise. Hennes deltakelse i denne dokumentarserien er et bevis på hennes talent og utholdenhet, og vi er utrolig stolte av å støtte henne.

Følg med på denne unike dokumentarserien for å få et nærmere innblikk i livet til Mia Rusthen og de andre fantastiske kvinnelige utøverne som trosser grenser og utfordringer i motorsporten. Vi i SoMe Garden ser frem til å dele denne inspirerende historien med dere!