januar, 2024

SoMe Garden i rampelyset: Omtale i Tønsberg Blad

SoMe Garden i rampelyset: Omtale i Tønsberg Blad

Vi er stolte over å annonsere at SoMe Garden nylig ble omtalt i Tønsberg Blad, et skritt i vår visjon om å bidra til å markere Tønsberg som en ledende kulturby. Vår etablering i hjertet av Tønsberg, en kort reise fra Oslo, er et bevis på Spydspiss Gruppen AS nyetablerte datterselskap.

Visjonen bak SoMe Garden:

Vår visjon er å skape et levende miljø med mye aktivitet. SoMe Gardens nye og freshe lokaler vil være en arena hvor kreativitet og samarbeid blomstrer. Vi ønsker å være en ideell plattform for bedrifter som ønsker å styrke sin merkevare eller formidle informasjon om sine tjenester.

Tjenester og kompetanse:

Vi har knyttet til oss en rekke fagpersoner og tilbyr et bredt spekter av tjenester innen innholdsproduksjon. Dette inkluderer tekstproduksjon, lyd, podcast, musikk, aucustic room, foto med unikt studio, film og markedsføring, alt levert av talentfulle og kreative individer. Vi er stolte over å kunne si at hver person tilfører sin unike kompetanse til SoMe Garden, noe som bidrar til å skape et mangfoldig og innovativt miljø.

  • Thomas Hayes – Som frontfigur, gir Thomas Hayes SoMe Garden et gjenkjennelig ansikt og bidrar til å styrke vår merkevare-tilstedeværelse både lokalt og nasjonalt.
  • Homies AS – Som et anerkjent interiørdesign-selskap, bidrar Homies med ekspertise i estetisk design, noe som beriker våre prosjekters visuelle appell og atmosfære.
  • Spiderweb AS – Spesialisert innen nettside-utvikling, er Spiderweb vår go-to leverandør av digitale løsninger, og sikrer at våre digitale plattformer er både iøynefallende og brukervennlige.
  • Jon Klasbu – En talentfull fotograf, Jon Klasbu’s arbeid er sentral i å fange essensen av våre prosjekter og øyeblikk, og gir liv til vårt innhold med sitt unike visuelle språk.
  • Full House – Som et erfarent eventbyrå, er Full House en nøkkelpartner i å skape minneverdige og engasjerende arrangementer, og spiller en avgjørende rolle i vår evne til å levere helhetlige opplevelser.
  • Andre eksperter innen sosiale medier – Vårt team inkluderer også en rekke spesialister innen sosiale medier, som til sammen utgjør kjernen i vår strategi for innholdsproduksjon og markedsføring.

Med moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester innen innholdsproduksjon, er vi godt rustet til å være en ideell plattform for bedrifter som ønsker å styrke sin merkevare eller formidle informasjon om sine tjenester

Vi ser frem til å fortsette å vokse og bidra til det lokale kreative landskapet.

Følg reisen vår på @somegardn

Les hele artikkelen her:

https://www.tb.no/thomas-og-juliane-har-samlet-et-stjernelag-til-ny-satsing-vi-vil-bygge-noe-her-i-byen/s/5-76-2255617